DFM-Netværk

Dansk Facilities Mangement (DFM) er en forening. Foreningen er det eneste forum for Facilities Management (FM) i Danmark som samler driftsherrer, rådgivere og leverandører. Vi fungerer som bindeled imellem vores medlemmer og formidler faglig viden om FM – fra FM’ere til FM’ere. Foreningen sikrer og forstærker fokus på de mange tiltag, der er på området både i Danmark og i udlandet.

DFM ønskede en ny website med nyt design, som indeholdt en række tekniske funktioner. Vi leverede et website havde de nødvendige funktioner, et æstetisk design og var nem at redigere for foreningens egne medarbejdere.

Tekniske funktioner

Brugerdatabase

Vi designer tryksager og hjælper med at sende filer til tryk. Det kan være alt fra foldere, plakater osv. - Vi kan hjælpe med digital markedsføring som google-ads bannere, online magasiner, opsætning af sociale medier osv,

Redigerbar

Vi kan hjælpe dit firma med konsulent timer, og finde ud af hvordan i bedst kan opfriske din virksomhed

Forum

identitet sætter rammerne for samspillet mellem virksomhedens logo, farver, typografi, illustrationer, fotos og andre visuelle kendetegn.

Artikler

Vi laver små animationsfilm, storyboards, overlays til videoproduktioner, introer til film & serier og bevægende ad-ons

Tilmeld arrangement

Vi laver skræddersyet templates til dit firma, så alle medarbejdere har mulighed for at gøre brug af jeres brandidentitet.

Nyhedsbrev

Vi kan hjælpe med digital markedsføring, som google-ads bannere, online magasiner, sociale medier osv.

Redigerbar, backup og sikker løsning

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi imperdiet et purus sit amet pretium. In viverra est eget libero dignissim, vel lacinia libero pharetra. Nullam mauris erat, auctor interdum lacinia ut, interdum sit amet lorem. Maecenas varius metus purus, a accumsan eros scelerisque in.