Design & Branding

Æstetik & brugervenlighed

Hvert møde med din potentielle kunde – via dit website, sociale medier, brochurer, osv. – efterlader et indtryk af jeres virksomhed. Derfor er den umiddelbare connection med jeres kunder enormt vigtig.

Vi arbejder for, at I med et visuelt smukt design altid efterlader kunderne med klart og tydeligt indtryk af, hvilken værdi jeres virksomhed kan bringe – uanset, hvor de møder jer. Helt konkret tilbyder vi visuelle identiteter, motion design, templates og tryksager med afsæt i din virksomheds DNA.

Design & Branding

Oversigtsliste

CVI / Visuel identitet

Den visuelle identitet sætter rammerne for samspillet mellem virksomhedens logo, farver, typografi, illustrationer, fotos og andre visuelle kendetegn, og skaber en rød tråd mellem de forskellige platforme og medier.

Templates

Vi laver skræddersyet templates til dit firma, så alle medarbejdere har mulighed for at gøre brug af jeres brandidentitet.

Tryk- & digital produktion

Vi designer tryksager og hjælper med at sende filer til tryk. Det kan være alt fra foldere, plakater osv. - Vi kan hjælpe med digital markedsføring som google-ads bannere, online magasiner, SoMe-Content osv.

Video & photo

Vi kan hjælpe med digital markedsføring, som google-ads bannere, online magasiner, sociale medier osv.

Motion design

Vi laver små animationsfilm, storyboards, overlays til videoproduktioner, introer til film & serier og bevægende ad-ons

Design direction

Vi kan hjælpe dit firma med konsulent timer, og finde ud af hvor og hvordan i bedst kan opfriske jeres virksomhed.

Cases