Digitale løsninger

Vi optimerer og automatiserer, så I kan fokusere

Oplever I, at der er for lidt tid i hverdagen til at fokusere på kunder, innovation og andre værdiskabende tiltag? Går jeres tid derimod, alt for ofte, med at varetage tunge, manuelle arbejdsopgaver? Der kan være forskellige årsager til, at en arbejds-flowet I en virksomhed ikke fungerer optimalt. Derfor er det også forskelligt, hvor potentialet for digital optimering ligger.

For nogle af vores kunder handler det om at nedbryde siloer og etablere en stærkere kommunikationslinje mellem systemer. Mens det for andre handler om at automatisere manuelle processer som fx at flytte brugere fra et website til et andet. Og for jer handler det måske om noget helt tredje.

Uanset hvor potentialet for digital optimering ligger i din forretning, så står vi klar til at hjælpe. Vi har erfaring med at udvikle skræddersyede løsninger, der primært består af branchespecifik logik. Vi sørger altid for at forstå jeres branche og forretning, før vi skriver den første linje kode.

Vi designer, udvikler og driver jeres løsninger som microservices og API-platforme. Det muliggør et stærkere samarbejde mellem jeres systemer, der sikrer smidighed til at accelerere jeres digitale innovation. Jeres løsning er bygget til skalering, så jeres vækst er sikret både på den korte og lange bane.

Digitale løsninger

Oversigt

Automatisering

Vi forstår værdien i tid. Derfor kan du være sikker på, at din tid ikke går med manuelle processor, så timeglasset ikke går til spilde. Ved at vi automatisere jeres arbejde, så arbejder robotterne i stedet.

System-til-system integrationer

Vi har lavet mange forskellige integrationer, og har endnu ikke måtte give op på en løsning. Vi har lavet integrationer til økonomisystemer, CRM-systemer, betalingsløsninger og mange flere.

Skalerbarhed

Vores løsninger er altid designet til selv at kunne skrue op og ned for resourcer, så jeres systemer altid leveret en tilfredsstillende svartid, uanset antal forespørgelser.

Datasikkerhed

Vi sikre datasikkerhed i vores løsninger ved at beskytte jeres digital information mod uautoriseret adgang, korruption eller tyveri gennem hele dens livscyklus.

Skræddersyet løsninger

Vi har meget erfaring med at lave løsninger som primært består af branchespecifikt logik. Vi sørger altid for at forstå jeres verden, før vi skriver den første linje kode.

Test

Ingen løsninger forlader vores kontor, uden at have været testet grundigt af mere end én person og en række automatiserede test, special lavet til jeres løsning.

Cases