Websites

Gå ikke på kompromis med fundamentet i jeres online tilstedeværelse

I dag er en stærk tilstedeværelse online helt afgørende for jeres virksomheds succes – uanset marked, branche, størrelse og målgruppe.

Det vigtigste værktøj til at opnå en stærkere position på nutidens digitale markedsplads, er jeres website. Uanset, hvilke marketinginitiativer I driver online og offline, vil kunderne altid ledes tilbage dertil. Jeres website er fundamentet i jeres online tilstedeværelse og det skal ikke blot fungere, det skal imponere – både visuelt og teknisk.

Vi designer og udvikler websites bygget på æstetiske og unikke designs, men som vigtigst af alt sætter brugeren i centrum. Vi sørger altid for, at jeres koncept og budskaber illustreres tydeligt, så kunderne aldrig er i tvivl om, at det er jeres website, de besøger. Inden vi begynder udviklingen, sætter vi os grundigt ind i jeres målgruppes adfærd, så vi sikrer, at jeres fremtidige website kan det det skal – at skabe flere kunder.

Vi anvender standardsystemer, hvor de giver værdi, men udvikler også skræddersyede løsninger, når behovet er der.

Websites

Oversigtsliste

UX / UI

Vi dykker ned i brugerrejsen og udføre tests, så vi finder den mest optimale rejse fra man lader på websitet til det endelig mål.

Opsætning / Implementering

Vi står for opsætning af det nye website på en hostet men lukket løsning, så I, men adgang fra os, kan følge med i udviklingen af sitet.

Redigerbart

Alle vores websites udvikles på sådan en måde, at enhver med et relevant login, kan nemt ændre i websitets tekster og billeder.

E-Commerce

Vi har mange års erfaring med at lave gode webshop-løsninger som konvertere bedre end tidligere. Vi tager oftest udgangspunkt i WordPress i samspil med WooCommerce.

Vedligeholdelse

Vi kan overvåge sitet og løbende foreslå forbedringer, der sikrer at sitet bliver ved med at performe som det skal.

Responsive

Om det er administrationsmodulet eller en brugervendt pop-up, så laver vi kun responsive løsninger, så alt passer ind i mobile rammer.

Hosting

Sammen finder vi en hosting, som passer jeres behov og som er klar til at skalere, når behovet opstår.

Oplæring i website

Vi underviser i brugen af løsningens teknik samt hvordan man ændre i tekster og billeder. Vi kan udarbejde manualer og videoguides.

Udvidelse

Listen af udvidelser er lang. Den gennemgår vi sammen. Det er så op til jer, hvilke i vil tilføje til jeres website. Det kunne f.eks. være daglig backup, SSL-certifikat, SEO værktøjer, Mailchimp integration o.l.

Cases